Ujabb ekezetnelkuli beiras

 2010.01.25. 11:19

Itt sok sok ho van mindehol. Es esik is minden nap. Hideg ellen vannak ugyan ruhaim, de arrol venni eszre, hogy valoban hideg van, hogy az arcom fazik. Tegnap este Nadja meghivott harmunkat orosz vacsira. Varennyikit fozott, ami hagymas krumplival toltott teszta. Tett mindegyokbe valami `uzenetet`, aki gombot talalt benne, az uj ruhakat fog venni az uj evben, aki cernat, az messzi utazasra megy, aki baberlevelet, az hires lesz, stb. Csinalt meg egy csomo orosz salata, kocsonyat, halkocsonyat, en sutottem sutit, vittem bort, meg a masik lany is hozott bort. A halkocsonya nagyon fini. A salatak egy reszet ugy csinaljak, hogy lerakjak a retegeket egymas fole, es csak a tanyerban keveri ossze az ember. Jol nez ki. Sokat beszelgettunk. Aranyosak voltak. Beleneztunk abba a fimbe, amiben az angol miniszterelnok tancol, aztan megmutattam nekik a Gyurcsanyt is a youtube-on. Vicces volt.

Ezen a heten visszajon a lany, akit helyettesitek. Het vegen, ha nem lesz
ilyen hideg, elmegyek valahova vegre. De a gyerekek hianyozni fognak. Ma is csak ideszaladt hozzam az egyik, megolelgetett, es szaladt az anyukajahoz, mert mar reg vege volt az oranak, es szedelozkodtek haza.

Az egyik tanitvanyom igerte, hogy vesz jegyet szinhazi eloadasra, mert vmi nagyon hires szineszek jonnek, de ez majd csak februarban lesz. Minden esetre, aranyos tole, hogy meg akarja mutatni a kedvenc szineszeit, es a tudasukat. Raadasul azt mondjak, hogy az a szinhaz, a MHAT Csehov nagyon szep.

Most megyek, kidugom az orrom egy kicsit a hidegre. De szerintem, hamar visszahuzom.

süti beállítások módosítása