kulturalis sokk

 2009.09.09. 13:19

Na, elert az elso kulturalis sokk. Atkoltoztettek - ket bunko pasi - az uj lakasba, hat mit mondja, sokkolo volt. Mocsok, lepusztult kornyezet, lepusztult lakas, mocskos agynemu az agyon, mocskos konyha, furdo, a kadrol lekopott a maz, - azt hiszem, egesz evben papucsban fogok zuhanyozni - a kad eleje csak felig van eltakarva, es a resen a kad ala szortak a szemetet, ocska labost, dobozokat,... A konyhaban van egy koszos regi huto, az is tele van szemettel: uvegekkel, muanyag dobozokkal, a csoda tudja, mivel. Van jo huto is, hatalmas, alul nagy melyhuto. Szegeny lakasszervezo lany, azt sem tudta, hogyan kerjen bocsanatot, ha nem birom, tovabbkoltozom. Na, ezt sem szeretem.

Reggel aranyos gyerekcsoportom volt. Ugyesek, vidamak. Az egyik odaszaladt hozzam, es angolul megkoszonte az orat, es megdicsert, hogy ez egy jo ora volt. :o)))

Most ceges oram lesz, azutan 8-tol meg egy felnott oram fel 10-ig. Holnap delelott bemegyek Moszkvaba, talalkozom vegre a Kulturalis Intezet igazgatojaval.

Kepzeljetek, ma nemetul beszelgettem. Amikor bejottem az iskolaba, itt volt egy ferfi, es mondta, hogy sajnos o nem beszel angolul, csak nemetul. En mondtam, hogy kicsit ertek. Na, erre nagyon megorult, es megbeszeltuk, hogy a nagyszulei a K und K-bol kerultek Oroszorszagba, de nem tudja pontosan honnan, es hogyan.

A tegnap esti csoportomban is van egy fiu, akinek valamelyik dedszuloje magyar.

Milyen szelesen elterjedtek vagyunk mi magyarok! ;@

Megyek, megkerdezem, hogyan jutok agynemuhoz.

Pusssssssssssssssz

süti beállítások módosítása