Itt vagyok ebben az uttorotaborokat idezo taborban. Ugyanolyan plehkanalak, csorba tanyerok, kes csak a kivetelezetteknek... Buzos mocskos wc-k, furdok... (szerencsere a tanari szobakban viszonylag rendes) Az epulet szoc stilus, az ajtok es az ablakok nem zarnak rendesen, a vizforralot nem szabad a tanari szobaban haznalni, mert a szamitogeppel egyutt zarlatot okoz. :o)))

Harom csoportom lesz, egy kezdo, ok kicsik, 6-7 evesek es allitolag semmit nem tudnak angolul. Es lesz ket tini csoport, kozephalado es kozepszintu. A tobbi tanar helyes, fiatal. A kornyek gyonyoru, sokat fogok setalni. Csupa ho minden, fenyok korbe korbe.

Hianyoztok. Ha ujra indul Zseldorban az elet, megkerek valakit, hogy nezze meg a laptopot. Jo lenne ujra beszelgetni.  Vagy kellene venni ujat, nemtom. Pepus, mik a szukseges parameterek, amiket erdemes szem elott tartanom, ha laptopot nezek magamnak? Sztem az arak hasonloak, mint otthon.

Pussssz mindenkinek, a facebookra ne irjatok, mert vmi fura oknal fogva itt le van tiltva. Nyugati szenny a rozsaszinlelku oroszoknak...

süti beállítások módosítása